Navigation Menu+

Det nye skønheds website har ramt i Danmark

Posted on okt 9, 2017 by in Beautyprodukter | 0 comments

Så blev det endelig tid til at det nyeste skønhedssite blev åbnet i Danmark. Navnet på shoppen får du lige om lidt – for lad os først lige se på hvad der gør dette site mere spændende, sammenlignet med alle de andre konkurrenter der findes online.

Hvorfor skulle dette skønhedssite skulle være anderledes sammenlignet med de andre?

Det er simpelt nok faktisk: Frem for at det er nødvendigt at kigge på alle sites kan man nøjes med bare at kigge på MnsBeauty.dk – her samler man nemlig alt, så du på den måde bare skal se ét sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty har været så snu at samle alle varer fra de største skønhedssites, herunder Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men samt mange flere. Det gør at du sparer tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler 1 sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på mange hjemmesider.

Kan man så købe gennem MnsBeauty.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig de oprindelige skønhedssider som har styr på den del. Det smarte som MnsBeauty står for er, at samle alle de her ekstremt mange stykker tøj og beauty, så du på samme sted kan se alle skønhedsvarer og beauty. Du skal bare klikke på knapperne eller billederne, og derefter bliver videresendt direkte over til produktet hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan man læse mere om det her fantastiske beauty website?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty er også meget aktive på sociale media herunder fx Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med skaberne af siden – hvordan gør man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på websitet, give ris/ros eller lignende, så skal du bare gå over til deres kontaktside. Her kan du sende en email direkte til dem som har skabt siden.

Lad os høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *